Over ons

Wie zijn wij?

AdvoPort Advocaten

Mr. Philip Porters

Philip Porters is sedert 2007 actief aan de Antwerpse Balie. Hij behaalde zijn diploma aan de Universiteit Antwerpen in juni 2007 met onderscheiding.
Sedert het begin van zijn activiteiten heeft hij dankzij een gevarieerd cliënteel grote ervaring opgedaan binnen het verkeers- en politierecht. Zo rijdt hij wekelijks de politierechtbanken van de provincies Antwerpen en Limburg aan.
Hij heeft ervaring in het verdedigen van de rechten van zowel de burgerlijke partij, als die van beklaagde.
Hij is Nederlandstalig en Franstalig, en beheerst eveneens het Engels..

Mr. Esterelle Goetstouwers

Esterelle Goetstouwers behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten (2004).
Zij is advocaat sedert 2005. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en verdedigen van cliënten voor de politierechtbanken.

Novum Juristen

Ugur Avci

Ugur Avci is vanaf 2019 actief in de juridische wereld. Na een succesvolle periode in de IT heeft hij besloten om zich in de juridische wereld te storten en om deze met behulp van zijn IT-kennis toegankelijker te maken voor het brede publiek.
Hij heeft zijn diploma behaald aan de Universiteit Hasselt met een specialisatie in Europees en Internationaal recht aan de Universiteit Maastricht. Sedert 2019 is hij oprichter van Novum Juristen en tracht hij de om de toegang tot juridische hulp toegankelijker te maken.

Ezgi Yurdakul

Onze ervaren en gedreven jurist, mr. Acelya Ezgi Yurdakul behaalde haar diploma Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna heeft zij ook de master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit succesvol afgerond. Zij is gespecialiseerd in het Strafrecht. Een belangrijk onderdeel van haar praktijk is het Verkeersrecht. Al in haar studententijd richtte zij zich op de bezwaar en beroepsprocedures in het Verkeersrecht. Met de theoretische kennis alsmede de praktijkervaring in zowel Nederland als België beschikt zij over meer dan voldoende deskundigheid op het gebied van het Verkeersrecht. Zij is inmiddels vele jaren werkzaam als jurist in België. Het Strafrecht & Verkeersrecht is een passie voor deze meester in het recht. Zij haalt veel voldoening uit de succesvolle verdediging van haar cliënten.